Macera Oyunu The Red Lantern, Bu Yaz PC, Switch ve Xbox One İçin Yayınlanacak

05.03.2020 19:17 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Timberline Studio'nun yaptığı bağımsız macera oyunu The Red Lantern, bu yılın yaz aylarında yayınlanacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise; PC(EPic Games), Xbox One ve Nintendo Switch.
 
Oyuna bir göz atmanızı ve takip etmenizi tavsiye ederiz. Buraya tıklayarak oyunun Epic Games sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyunun Epic Games üzerindeki tanıtım yazısını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
The Red Lantern, 5 kızak köpeğinden oluşan ekibinizle beraber kaybolduğunuz vahşi doğada eve dönüş yolunu bulmak için, Alaska çalılarının arasında olaylar sürekli değişirken gezinmeniz gereken anlatımlı bir hayatta kalma oyunudur.

Dünyayla nasıl etkileşim kuracağınızı seçin; hareket eden her şeyi avlamayı mı kafaya koyarsınız, yoksa daha temkinli mi yaklaşırsınız? Köpeklerinizle birlikte yeni evinizi bulurken ve vahşi yaşamı keşfederken yüzlerce eşsiz olayı keşfedin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Red Lantern Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Timberline Studio Dağıtıcısı: Timberline Studio Tür: hikaye anlatımı odaklı oyun Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 3 Saat önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 4 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 6 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler