Mercenaries 3'ün İlk ve Son Videosu

15.11.2010 16:44 Levent Polater


 

mercs

 

 
    Açık dünya savaş oyunu yapısıyla literatüre farklı bir oyun kategorisi katmayı başaran Mercenaries serisi, hatırlayanların bileceği üzere yapımcı firma olan Pandemic Stüdyosunun iflas etmesi sonucu sona ermişti.
 
    Pandemic, Geçen seneye kadar faal iken Mercenaries 3 çalışmalarına devam etmekte, iflas ettikten sonra bu yapımı da iptal etmek zorunda kalmıştı. Şimdi Mercenaries 3: No Limits adlı oyun için tam 1 sene sonra oynanış videosu ortaya çıktı. Oyunun yapım aşamasındayken yani 'alpha' sürecinden alınan bu videoda oyuna yakından bakma şansını elde ediyoruz, ancak hiç bir zaman oynayamayacağız. 
 
    Mercenaries serisinin şimdi ki isim haklarını elinde bulunduran EA, EALA'in geliştireceği yeni bir Mercenaries oyunu duyurmuştu. Merc Inc. adındaki oyun bir süredir yapım aşamasında olmasına rağmen halen ses soluk gelmiyor.
 
    Mercenaries 3'ün 'Alpha' sürecinden oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz; 

[DHVIDEO=1871]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mercenaries 2: World in Flames Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Pandemic Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Eylül 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
IEM Cologne 2024 Şampiyonu Team Vitality Oldu! 19 Ağustos Hollow Knight: Silksong'un Gamescom'da Olmayacağı Doğrulandı 19 Ağustos Until Dawn Remaster'ın Fiyatı Sızdırıldı 19 Ağustos Bully Konsollar ve PC İçin Derecelendirildi 19 Ağustos VALORANT Champions 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 19 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler