Might & Magic Heroes VI'ya %50 İndirim

12.04.2012 20:29 Tunahan Başol


     Steam'in hafta sonu çılgınlıkları devam ediyor. Steam bu sefer de geçtiğimiz senenin başarılı RPG'lerinden, Might & Magic Heroes VI'ya %50'lik bir indirim yaptı. Bunun yanında yine Might & Magic serisinin bir diğer oyunu olan Might & Magic: Clash of Heroes'da da %50'lik bir indirim yapıldı ve bu hafta sonuna özel, bedava olarak oyuncuların beğenisine sunuldu.
 
     Bir RPG severseniz, oyunların az olduğu şu dönemde Might & Magic Heroes VI'yı denemenizi tavsiye edebiliriz fakat Might & Magic Clash of Heroes her kesimin seveceği bir yapım değil. Yine de bedava oynanabiliyor oluşu ile deneyebilirsiniz.
 
     Might & Magic Heroes VI'nın Steam sayfasına buradan, Might & Magic: Clash of Heroes'un Steam sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Might & Magic Heroes VI Platformlar: PC Geliştirici: Black Hole Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 13 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard PC Sistem Gereksinimleri Belli Oldu 16 Ağustos The Sims Rakibi inZOI Resmi Mod Desteğine Sahip Olacak 16 Ağustos Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu For the Stars Duyuruldu 16 Ağustos Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Cyrax İçin Oynanış Fragmanı Yayınlandı 16 Ağustos Korku Oyunu Slitterhead İçin Hikaye Fragmanı Yayınladı 16 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler