Modern Warfare 3'te 41,000 Satır Diyalog Var

Modern Warfare 3, uzun soluklu bir hikayeye sahip olacak anlaşılan.
12.09.2011 00:47 Levent Polater

 
    Modern Warfare 3'ün senaryosunun uzunluğuyla ilgili önemli bir ipucu verildi. Geçen hafta düzenlenen Call of Duty XP etkinliğinde "The Voices of Call of Duty" adlı bir panel düzenlendi ve serinin şimdiye kadarki oyunlarında çalışan seslendirmenler izleyenlerin sorularını yanıtlamaya çalıştı.
 
     Bu arada Activision'dan Modern Warfare 3'ün diyalog satır uzunluğuyla ilgili bilgilendirme geldi. Activision'dan Keith Arem, Modern Warfare 3'ün geçen sene çıkışını yapan Call of Duty: Black Ops'tan 10,000 satır daha fazla diyaloga sahip olduğunu belirtti ve sözlerini şöyle devam ettirdi:
 
    "Herhangi bir yarım saatlik dizide 400 satır diyalog olur. Uzun metrajlı bir filmde ise 1,500 satır diyaloga rastlarsınız. Ama şu anda Modern Warfare 3'te 41,000 satır diyaloga sahibiz. Bu kadar ses içeriğini 1 seneden fazla kayıt ederek tamamladık. Şu anda hareket yakalama (motion capture) aşamasındayız."
 
    Bu arada seslendirmenlerin bulunduğu panelde Black Hawk Down, The Dark Knight ve Prison Break yapımlarında rol alan William Fichtner'ın da yer aldığını belirtelim. Kendisi oyunda seçkin ve önemli bir karakteri canlandıracakmış.
 
    Katılanlar arasında Black Ops Zombies mode karakteri seslendirmenleri Nolan North, Michael Rooker ve Captain Price seslendirmeni Billy Murray en dikkat çekenler arasında bulunuyormuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 58 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 3 Saat önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 4 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 6 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler