Need for Speed: Shift 2'nin İlk İnceleme Notları

Pagani Huayra'nın içinden Shift 2'ye bakalım
29.03.2011 16:32 Alkan Adakaner


      Need for Speed: Shift 2 Unleashed'ın ilk inceleme notları ortaya çıkmaya başladı. Oyun otoriteleri serinin kaliteli bir oyuna daha kavuştuğunu verdikleri yüksek puanlarla onayladı.
 
      Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen oyun bugün Amerika'da piyasaya çıkarken, Cuma günü de Avrupa'da da raflardaki yerini alacak.

       Aşağıdaki puanlara baktığımızda bir tanesi hariç hepsinin 8 ila 9 arasında olduğunu görüyoruz. Yani mükemmel olmasa da oldukça kaliteli bir yapımla karşı karşıyayız. Tabi en iyi kararı yine oyuncular verecektir.
 
* Eurogamer – 8
* Videogamer – 9
* 1UP – B+
* Eurogamer Portugal – 9
* XboxWorld360 (via CVG) – 8
* OXM UK – 8
* Eurogamer.cz – 8
* Ingame.de – 8.5
* Looki.de – 87%
* JeuxActu – 14/20
* Eurogamer.de – 9

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Shift 2 Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler