Ninety Nine Nights II Kapağı ve Ekran Görüntüleri

02.05.2010 23:05 Alkan Adakaner


     Özellikle Uzakdoğu pazarında büyük ilgi görmesi beklenen Ninety Nine Nights II'nin Japonya kapağı ve yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı.
 
     Galen, Sephia, Levv, Zazi, Maggni adlı karakterleri yönetebileceğimiz oyunda son dönemlerin popüler oynanış elementi Quick Time Event de bulunacak. Co-op moduyla da çok ilgi çekecek oyunun Avrupa ve Amerika çıkış tarihi hala netleşmedi.
 
      Ninety Nine Nights II'nin Japonya kapak tasarımı da yayınlandı ve oyunun yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. Bu yeni görüntülere buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninety Nine Nights II Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Q Entertainment Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler