Paris Saint-Germain, League of Legends'dan Çekildi

06.10.2017 23:25 Hamit Can Sayılgan

 
Fransız futbol takımı Paris Saint-Germain, LoL sahnesinden çekilme kararı aldı.
 
     PSG, elektronik spora League of Legends ile giriş sağlayalı 2 yıl oldu. Geçtiğimiz sezon League of Legends'da çalkantılar yaşayan takım ilk olarak PSG eSports kurulduğundan beri LoL takımının başında bulunan Bora "YellOwStaR" Kim ile yollarını ayırma kararı aldı. YellOwStaR, "Bana sundukları olağanüstü fırsattan dolayı daha fazla minnettar olamam, bana verdikleri güven, hayal edebileceğim her şeyin ötesine geçti" açıklamasında bulundu. Ertesi gün, PSG eSports'un yayınladığı bildiride Riot Games ile görüştüklerini ve League of Legends sahnesinden "gelir paylaşımı" konusunda sorunların olduğunu, mücadele ettikleri ligin gelecek kaygısı oluşturduğunu belirterek çekilme kararı aldıklarını takımın resmi sayfasından duyurdu.
 
     PSG eSports'un LoL'den çekilmesinin "elektronik sporun alt yapı oluşturulmadan büyüme göstermesinden kaynaklı bir sorun olduğunun göstergesi mi?" sorusuna merak uyandırıyor.
 
     PSG eSports'un FIFA ve Rocket League takımı mevcut.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler