Reverie 2018'de PS4'e Geliyor

25.10.2017 02:54 Gazali Çetinkaya

 
   Earthbound ve The Legend of Zelda'dan esinlenen aksiyon macera oyunu Reverie 2018'in başlarında PS Vita için çıkacak ve geliştirici Rainbite Limited tarafından yapılan duyuruya göre oyun PS Vita versiyonundan kısa bir süre sonra PlayStation 4'e de gelecek.
 
   PlayStation 4 ve PS Vita versiyonu da ilk dijital olarak satışa sunulacak ve ardından kutulu sürüm çıkacak. Kutulu sürümün içinde oyun kılavuzu, harita, CD / kartuş ve soundtrack CD'si yer alacak. 
 
   PlayStation 4 versiyonu duyurusu ile birlikte Yeni Zelanda mimarisinin ve tarihinin erken dönemlerini temel alan Butler’s Cay adı verilen yeni bir bölge gösterildi. 
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler