Sony Online Entertainment Güvenliği Ele Aldı!

Güvenlik için oldukça kullanışlı bir sistem.
12.08.2011 15:37 Beril Sergün


     MMO oyuncularının en büyük sorunlarından biri, Gold Farming, Phishing yapan bazı hackerların zaman içinde sizin hesabınıza da sulanması ve hacklemesidir.
 
     Eminim bir çoğumuzun başına gelen bu durumu önlemek için ise MMO oyunları bir çok yola baş vuruyorlar, bu yöntemlerin en başında ise authenticator sistemi geliyor. Sony Online Entertainment web sitesinde 9.99$'a satın alabileceğiniz bu ürün size bastığınızda değişik kodlar çıkarıyor ve bunu hesabınızla ilişkilendirdiğinizde kodu girmeden oyuna giremiyorsunuz. Bu da hesabınızın çalınma ihtimalini neredeyse 0'a indiriyor.
 
     Blizzard'ınkilerden biraz daha pahalı olsa da şu anda yurtdışını da yolladığı için ve EverQuest II oyuncularına özel tasarımı olduğu için güzel görünüyor.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GeForce Now Hizmetine 5 Yeni Oyun Ekleniyor 18 Ağustos Star Wars Eclipse Baş Yazarı Quantic Dream'den Ayrıldı 18 Ağustos Indiana Jones and the Great Circle Gamescom'da Yer Alacak 18 Ağustos Çiftçilik Simülasyon Oyunu Ritual of Raven, Switch ve PC için Duyuruldu 18 Ağustos 2D Korku Oyunu Edge of Sanity, 13 Eylül'de Çıkış Yapıyor 18 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler