Steam Kontrolcülerini Oyunlarda Görün!

24.12.2013 12:51 Talha Aynacı

 
    Kafayı oturma odalarını fethetmeye takan Valve'in Steam Machine ve PC ile uyumlu kontrolcüsünün oyunlarda nasıl bir performans ortaya koyacağı halen büyük merak konusu. Kontrolcüyle ilgili soru işaretlerinin oluşmasında en büyük sebep sahip olduğu sıradışı tasarımdan kaynaklanıyor belki de.
 
   Bir YouTube kanalı Valve'in göndermiş olduğu prototip kontrolcüsüyle çeşitli türde oyunları, bilhassa PC'de oynaması daha rahat olduğu bilinen türdeki yapımları deneyim etmiş. Aşağıda izleyeceğiniz videolarda MOBA, Strateji ve FPS türü oyunlarda kontrolcünün etkinliğini görebilir ve daha fazlası içinse YouTube sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KILL KNIGHT 3 Ekim'de Konsollar ve PC için Piyasaya Çıkıyor 1 Dk önce Strateji Oyunu Heroes of Might and Magic: Olden Era, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Avowed ve Monster Hunter Wilds Yalnızca PC'de 60 FPS'i Destekleyecek 2 Saat önce Steam Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna Bir Yenisini Daha Ekledi 3 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Paketi Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler