Steam'de Civilization IV ve V İndirimleri Başladı

Civilization 5 oyun otoritelerinin büyük beğenisini kazanmıştı
18.02.2011 12:28 Alkan Adakaner


     Steam'de sürekli yapılan indirim kampanyalarına bir yenisi daha ekleniyor ve Civilization IV ve V bu hafta sonu indirimli satışa çıkıyor. Hatta indirim kampanyası bugünden başladı.
 
     Oyunların Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz ve Civilization V'i %40 indirimli olarak 29.99 dolara alabilirsiniz. Yine aynı sayfada Civilization IV, Colonization, Beyond the Sword ve Warlords adlı paketleri ile birlikte %75 indirimli olarak 7.50 dolara satılıyor.
 
      Civilization serisi strateji oyunlarını seven PC ve Mac kullanıcılarının kaçırmaması gereken oyunlar arasında bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization 5 Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Çıkışı Üç Ay Ertelendi 03 Eylül Eylül Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 03 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 03 Eylül Rocksteady Küçülmeye Gidiyor: Sorumlusu Suicide Squad 03 Eylül Epic Games Yaz Sonu İndirimleri Başladı: Satın Alabileceğiniz Oyunlar 03 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler