TES V: Skyrim Yaması Şükran Günü Sonrası

Bu büyük maceraya katılmak için yamayı bekleyebilecek misiniz?
19.11.2011 09:19 Alkan Adakaner

     The Elder Scrolls V: Skyrim gerçekten de harika görünüyor. Oyuncular oldukça kaliteli bir oyunla karşı karşıya, ama sonuçta bu oyun da kusursuz olarak piyasaya çıkmadı. Böuylesine geniş bir oyunun kusursuz olarak piyasaya çıkması da imkansız gibi bir şey.
 
    Daha önce Skyrim için bir yama dıuyuran Bethesda şimdi daha net bir tarih verdi. Pete Hines'ın açıklamasına göre yama "Şükran günü" haftası sonrası yayınlanacak. Amerika'da Şükran günü bu yıl 24 Kasım tarihi olduğuna göre 2 hafta kadar bekleyeceğiz gibi görünüyor.
 
     Bu yama Playstation 3 sahipleri tarafından daha fazla bekleniyor, çünkü oyundaki kayıt dosyalarının belli bir boyutu aşması sonucu oyunu oynanmaz hale gelen kişilerin olduğu rapor ediliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Neo Berlin 2087 için Gamescom 2024 Fragmanı Yayınlandı 17 Ağustos Siyah Beyaz Renkleriyle Mouse: P.I. For Hire'dan Yepyeni Oynanış Videosu 17 Ağustos Yeni Star Wars: Outlaws Fragmanı Çeşitli Gezegenleri Tanıtıyor 17 Ağustos Hunt: Showdown 1896 Çıktı: Tamamen Yenilenmiş Sürüm 17 Ağustos Little Nightmares 3 Gamescom Açılış Gecesinde Boy Gösterecek 17 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler