Tomb Raider Trilogy, Mart'ta Çıkacak

Üçleme paketi, 2008'de çıkmış Underworld'ü de içeriyor.
06.01.2011 17:42 Samet Konuksal


     Playstation 3'e özel olarak çıkacak olan Tomb Raider Trilogy'nin çıkış tarihi de belli oldu. Tamamen bağımsız bir hikayeye sahip yeni oyun öncesi Tomb Raider serisini bir kez daha gözden geçirmek isteyen PS3'cüler Mart ayını bekleyecekler.
 
     Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary ve Tomb Raider: Underworld oyunlarını içerecek olan üçleme paketi, 25 Mart'ta piyasaya sürülecek. Trilogy paketi, iki adet karakter teması ve serinin yeniden yapılmış HD videolarını içeren bir Blu-Ray'i de bulunduruyor.
 
     Konu ile ilgili Crystal Dynamics patronu Darrell Gallagher, "Playstation 3 kullanıcılarına yüksek çözünürlükte, yeniden yapılmış Tomb Raider: Anniversary ve Legend oyunlarını sunacağımız için mutluyuz." açıklamasını yaptı.
 
     Şirketin sıradaki yapımı, genç Lara'yı oynayacağımız 'Tomb Raider'ın ise çıkış tarihi henüz belli değil. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Trilogy Platformlar: PS3 Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler