Ücretsiz Imperium Romanum: Gold Edition

04.03.2011 18:28 Gökhan Yılmaz

 
     Kalypso Media'nın dağıtımını üstlendiği ve Haemimont Games tarafından 2008 yılında geliştirilen Imperium Romanum'a ücretsiz sahip olabilirsiniz, hem de 2009'da çıkan Gold sürümüne.
 
     Imperum Romanum: Gold Edition, orijinal oyun ile birlikte Imperum Romanum Emperor ek paketini de içeriyor. Roma İmparatorluğu döneminde geçen bu strateji oyununda kendi şehirlerinizi kurarak yönetiyorsunuz.
 
     Oyuna ücretsiz sahip olabilmek için Green Man Gaming'in web sitesine girerek ilk baş üyelik almanız gerekiyor. Onay mail'ini alıp üyeliğinizi tamamladıktan sonra oyunun ilanından "Buy" diyerek ürünü sepete ekleyin ve satış sayfasında "Voucher" kısmından G4EEN-MAN1M-P5R0M kodunu girerek satışı tamamlayın. Artık "Your Games" linkinden oyunu indirerek oynamaya başlayabilirsiniz. Kampanyanın bitme olasılığına karşı acele etmenizde fayda var.
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 22 Dk önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 2 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 3 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 4 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler