Watch Dogs Yeni Nesil Konsollarda Daha İyi Olacak

15.06.2013 10:12 Tunahan Başol


     Hem bu nesil konsollar hem de PS4 ve Xbox One için geliştirilen, yani bir geçiş oyunu olan Watch Dogs adına önemli bir açıklama yapıldı.
 
     Oyunun geliştiricilerinden Dominic Guay, PS4 ve Xbox One'ın bazı farklılıkları olmasına karşın benzer güçte olduklarını açıklamasının yanında, şimdiki nesil ve yeni nesil adına bir karşılaştırma yaptı.

     Watch Dogs'un yeni nesil konsollar için piyasaya çıkan sürümünde, sadece grafikler daha iyi olmayacak. Konsolların işlem gücünün artmasıyla daha iyi yapay zeka sunacaklarını söyleyen Guay, etrafta yaşayan bir dünya ve daha fazla NPC göreceğimizi söylüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler