"Wii U Satışlarının Başarısızlığı Bizim Suçumuz"

19.06.2013 11:44 Levent Polater

 
    Nintendo CEO Satoru Iwata, başarısız satışlardan dolayı bir suçlu aranması gerekiyorsa bunun bizzat Nintendo olduğunu söyledi.
 
    "Suçlanması gereken biziz. Pazarlama çabalarımızdan sonra çok rahat davrandık, bu yüzden müşteriler hala Wii U için neyin iyi ve özel olduğunu anlayabilmiş değil. Çünkü biz her zaman özel olmaya çalışıyoruz."

    Peki Nintendo, önümüzdeki birkaç sene boyunca ne yapacak? Asıl merak edilen bu. Playstation 4 ve Xbox One'ın oldukçu güçlü sistemler olmaları bir kenara, çok özel özelliklerle geldiğini görüyoruz. Umarız Iwata ve ekibi, her zaman olduğu gibi parlak fikirlerle ve en önemlisi konsol sattıracak oyunlarla gönlümüzü fethederler. Nintendo'suz bir oyun dünyası hayal edemiyorum.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eski Bethesda Tasarımcısı: Starfield 2 Harika Bir Oyun Olabilir 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin İlk Gün Güncellemesi Yayınlandı 3 Saat önce Like a Dragon Gaiden'ı 4 Saat Kadar Ücretsiz Oynayabiliyorsunuz 26 Ekim The Thing: Remastered İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 26 Ekim Just Cause'un Yaratıcısından Yeni Oyun: İlk Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 26 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler