Xbox One'da Dijital Oyunlar Paylaşılabilecek

09.08.2013 22:57 Alkan Adakaner


    Microsoft yetkilileri Xbox One'ın ilk duyurusunda konsolu çok sayıda sınırlama ile birlikte duyurmuşlardı. Bu sınırlamalar teker teker konsoldan kalktı ve oyuncuların Xbox One'a olan sempatisi de gün geçtikçe artmaya devam ediyor.
 
    Microsoft'un yeni açıklamaları ise dijital oyunların paylaşımı konusuna açıklama getirdi. Öncelikle sizin hesabınıza bağlı olan oyunları evinizdeki diğer kişiler de kendi hesaplarından oynayabilecekler. Oyunlar bir bakıma hesabınızın yanı sıra konsola da tanımlanmış olacak.
 
    Bunun yanında diyelim arkadaşınızın evine gittiniz. Xbox Live hesabınızı burada aktif edip kendi konsolunuza indirdiğiniz oyunu arkadaşınızın konsoluna da indirebilir ve oyununuzu arkadaşınızın evinde de oynayabilirsiniz. Tabi arkadaşınızın evinde kendi hesabınızla indirdiğiniz oyunu evinize döndüğünüzde kendi konsolunuza da indirebileceksiniz.
 
     Burada sınırlama online multiplayer oyunları aynı anda tek bir kişinin oynaması yönünde olabilir, ancak offline oyunları herkes istediği anda oynayabilecek. Yani Türkiye'de "kardeşlik" adıyla bilinen sistem Xbox One'da da uygulanabilecek gibi görünüyor. Tabi oyunları kaç defa indirebileceğimiz konusunda bir sınırlama olabilir, ama henüz bu konuda bir açıklama yapılmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 2 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 2 Saat önce GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 3 Saat önce Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 4 Saat önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler