Yeni NFS'miz Need for Speed: The Run mı? (Video)

Yeni NFS'nin duyurusu E3'te gerçekleşebilir.
28.04.2011 23:40 Levent Polater

 
   EA, boş durmuyor mu, yoksa bu işte bir hata mı var? Need for Speed: Shift 2 ile yarış oyunu kategorisini daha yeni tazeleyen EA, şimdi de Need for Speed: The Run üzerinde mi çalışıyor?
 
    Ancak hemen heyecanlanmayın, ortada ne bir duyuru var ne de resmi bir bilgi. Her şey, Shopto'nun Need for Speed: The Run'ı listelemesiyle başladı.
 
    "Hayatınızın yarışına hazır olun" sloganıyla listelenen oyunun bir videosu da bulunuyor. Hemen listeleme kaldırılmadan buradan göz atın. Yakında oyunun resmi duyurusunun gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz.
 
Güncelleme: Oyunun teaser videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca videoda oyunun 18 Kasım 2011'de çıkacağı görülüyor.

[DHVIDEO=2428]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Shift 2 Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler