Yeni X-men ve Transformers Oyunları Seneye

05.11.2010 10:08 Alkan Adakaner

 

 
     Oyun dünyasının en büyük firmalarından Activision gelecek yıl piyasaya çıkaracağı oyunları açıkladı. Firmanın CEO'su Eric Hirshberg'in yaptığı açıklamada bazı önemli IP'lerin isimleri verildi.
 
      Açıklamaya göre gelecek yıl yeni X-Men, Transformers, Hero IP'lerinin yeni üyeleri piyasaya çıkacak. Call of Duty, True Crime ve çocuklara yönelik bir oyun da yine gelecek yıl raflardaki yerini alacak.

      Activision CEO'su bu oyunlar yenilikçi teknoloji ile birlikte geleceklerini söylüyor. Nedir bu yenilikçi teknolojiler? Harekete duyarlı kontrol cihazları ve 3D teknolojisi ilk aklımıza gelenler.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Transformers: War for Cybertron Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: High Moon Studios Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 3 Saat önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 4 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 5 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 5 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler