Yürümeye Çalıştığınız Baby Steps Önümüzdeki Yıl Geliyor

16.09.2023 16:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Devolver Digital ve gelişticiliğini Gabe Cuzzillo, Maxi Boch ve Bennett Foddy'nin üstlendiği Baby Steps için yeni bir fragman yayınlandı. Fragmanla beraber oyunun 2024 yazında PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağı doğrulandı.
 
Oyunda Nate adlı karakteri kontrol ediyoruz
 
 
 
İşsiz, hiçbir işi olmayan ve hayatta başarısız olan Nate olarak oynayacağınız oyunda garip bir durum ortaya çıkıyor. Bir gün sahip olduğunu hiç bilmediği bir gücü keşfeden Nate, bir ayağını diğerinin önüne koyarak yürümeye başlıyor. Ancak bu söylenildiği gibi kolay olmuyor.
 
Sislerle kaplanmış bir dünyayı adım adım keşfedebileceğiniz yapım Ape Out ve Getting Over It oyunlarının arkasındaki kişilerce bizlere sunuluyor. Orijinal bir yapıyı bünyesinde barındıran oyunda fizik tabanlı bir oynanış yer alıyor ve buradaki karakteri adım adım ilerletmeye başlıyoruz.
 
Oyunda her adımı ayrı ayrı tartmak gerekiyor, dağlara doğru ilerliyor, manzaraları seyredebiliyor ve boşa giden bir hayatta çeşitli anlamlar bulmaya çalışıyorsunuz. 
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler