İşte Majestelerinin Süslediği NBA 2K11 Kapağı

07.07.2010 16:02 Levent Polater

NBA 2K11
  
    Basketbolun gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri Majesteleri Michael Jordan, sonunda NBA 2K11 kapağında gözüktü. Kapak resmi 3 aşamalı Michael Jordan resminden oluşmuş ve MJ'in dribling halindeki hırslı hali tercih edilmiş.
 
     2K Sports'un Pazarlamada yardımcı başkanı Jason Argent, Jordan ile imza attıkları anda kapak resmiyle ilgili çok özel bir şey çıkarmaları gerektiklerini hissetiklerini belirtti. Spor oyunları tarihinin en özel kapak resimlerinden biri olduğunu belirten Argent, bunu hayranların çok beğeneceği düşündüğünü söyledi. 
 
    Michael Jordan'dan gelen açıklama ise şöyle oldu:
 
   "Herşeyin hallolduğunu görmek çok heyecan verici. Oyunu görmek için sabırsızlanıyorum, ancak çocuklarım bana bir ders verir diye çekiniyorum." 
 
    Sempatik cümlelerinden asla vazgeçmeyen MJ, yine espri yapmayı unutmamış. Oyunun da kapak resmi gibi güzel olmasını dilerken, aşağıdan oyunun çıktığı her platform için kapak resimlerine göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: 2K Sports Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 1 Saat önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 4 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler