Sony, Team ICO Patronunun Ayrıldığını Onayladı

13.12.2011 04:30 Levent Polater

 
    Team ICO patronu Fumito Ueda'nın Sony'den ayrıldığına dair raporlar gündemi meşgul ediyordu ancak konuyla ilgili Sony'den net bir açıklama bir türlü gelmiyordu. Fakat geçtiğimiz saatlerde Sony Computer Entertainment, Fumito Ueda'nın Sony'nin Japonya stüdyolarında ayrıldığını resmen onayladı.
 
     Ueda daha önce de söylenildiği gibi her ne kadar Sony çalışanı olmasa da The Last Guardian'ı bitirmek için kendini buna adayacak.
 
    Ueda, Team ICO ekibiyle birlikte Ico ve Shadow of the Colossus adlı 2 Playstation 2 efsanesini tamamlamıştı. The Last Guardian, üçlemenin sonuncu oyunu olacaktı ancak çıkışı tam bir yılan hikayesine döndü. Ueda ve ekibine her ne kadar durumun seyri biraz değişse de The Last Guardian'ı raflara koyma gayretinde başarıya ulaşmalarını diliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler