Activision: Oyun Motoru Değil, Oyun Çıkarmalısınız

Bu sözle atışmalar kolay kolay biteceğe benzemiyor.
29.06.2011 14:26 Levent Polater

 
    Görünüşe göre Activision ve EA arasındaki Modern Warfare 3 vs Battlefield 3 kapışması kolay kolay dinmeyevek görünüyor. Şimdi de Activision yakasından Sledgehammer kurucusu Glen Schofield kendisini kızgın ateşe soktu ve EA'e yüklendi.
 
     Modern Warfare 3'ün tüm platformlarda 60 fps'de, Battlefield 3'ün ise konsollarda 30 fps'de çalışacağını parmakla gösteren Schofield, Modern Warfare 3'ün yarışı bu detayda kazandığına işaret etti.
 
    Bazı oyuncular tarafından da Battlefield 3'ün 30 fps'de çalışması yoğun eleştiriler almıştı. Schofield'ın bu konuyla ilgili açıklamaları şöyle oldu:
 
    "Çıkıp oyun motorunuza isim verebilirsiniz, ona her hanhangi bir isim takabilirsiniz. Bunu ben de daha önce yaptım. Bu numarayı biliyorum ancak bu oyun saniyede 60 frame ile çalışacak. Bunu herhangi bir rakibimizin başarabileceğini sanmıyorum."
 
    "Konsol için oyun geliştiren rakiplerimizin hiç birinde saniyede 60 frame ile çalışan bir oyun yapanını görmedim. Oyun motoru değil, oyun çıkarmalısınız. Bu bizim en büyük kozumuz."
 
    "Oyun motoru değil, oyun çıkarmalısınız". Hmm, EA veya DICE'ın bu lafın altında kalacağını sanmıyorum. Karşı atak her an gelebilir millet!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 66 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler