Binding of Isaac'in Konsol Planları Yapılıyor

27.08.2012 20:00 Samet Konuksal


    Sunduğu küçük yapıdaki The Binding of Isaac ile 1 milyonluk büyük bir hedefe oldukça yaklaşan Team Meat, bahsi geçen oyunu ilk başta PC'ye özel olarak sunmuştu. Daha önce konsola yönelik bazı sözler duysak da, bir türlü gerçekleşemeyen oyunun konsol sürümü yeniden gündemde.
 
    Formspring'de soruları cevaplayan Team Meat'ten Edmund McMillen, konsol sürümünü tekrar gündeme getirdi. Konsol sürümü için bazı planlar yaptığını dile getiren McMillen, şimdilik bu sürüm adına destekçi aradıklarını söyledi.
 
    McMillen'in dediğine göre Isaac'ın konsol sürümü 'remake' halinde olacak ve PC'deki flash sürümünden çok daha farklı özellikleri içerisinde bulunduracak. Bu özellikler arasında yepyeni bölümler, karakterler, eşyalar ve en önemlisi de co-op desteği göze çarpıyor. Tabii planlara göre konsol sürümü gerçekleşirse, bu yenilikler PC'ye de bir güncellemeyle eklenecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Binding of Isaac Platformlar: PC PS4 VITA Geliştirici: Team Meat Dağıtıcısı: Team Meat Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler