Black Ops İçin Bedava Xbox Live Haftasonu Geliyor

Call of Duty Black Ops şimdiye kadar 1 milyar dolar satış geliri elde etti
21.12.2010 22:28 Levent Polater

 
    Eğer Xbox 360'ınız var ve Call of Duty: Black Ops'un muhteşem online nimetlerinden faydalanamıyorsanız yani Xbox Live Free üyesiyseniz size güzel bir haberim var.
 
    Activision, Black Ops oyuncularına tarih 28-30 Ocak haftasonunu gösterdiğinde bedava Xbox Live multiplayer haftasonu yapacağını duyurdu. yani Free üyeler (eski adıyla Silver) de oyunu bir Gold üyeymiş gibi oynayabilecek.
 
    Tabii bütün bunlar 1 Şubat'ta çıkışını yapacak Call of Duty: Black Ops DLC'si "First Strike"ın daha fazla satması için. Bir nevi Activison'ın satış taktiği diyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 08 Temmuz Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 08 Temmuz Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 08 Temmuz The First Descendant, Destiny 2 Simgelerini Taklit Etmekle Suçlanıyor 08 Temmuz Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 08 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler