GTA V Böyle Olamaz (Video)

"Looks awesome! I? can't wait to play it on my Nintendo 64!"
09.05.2011 11:20 Ersin Kılıç


     GTA V oyuncuların en çok merak ettiği oyunların başında geliyor. Dolayısı ile oyuna ait en ufak bir görüntü, bilgi bile büyük bir merakla takip ediliyor. Hal böyle olunca oyuna ait olduğu söylenen video ve görüntülerde gelmeye devam ediyor.
 
     Geçtiğimiz günlerde GTA V'e ait olduğu belirtilen bir video daha internette yayınlandı. Bu videonun ilk saniyelerinde Grand Theft Auto V logosu görüyor ve "Acaba?" diyoruz. Fakat videonun ilerisi ise bu kadar merak uyandırıcı değil. Çünkü hem grafik kalitesi, hemde ortamın çok karanlık ve kameranın sürekli sallanması bu videonun sahte olma ihtimalini çok daha kuvvetlendiriyor.
 
     Videoda, oyunun geçtiği mekan olarak Hawaii yakınlarındaki Honolulu bölgesi olduğu belirtilmiş. Açıkçası bu videonun oyuna ait olduğuna kesinlikle inanmadık. Bir de siz karar verin..
 

[DHVIDEO=2473]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 1 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 2 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 3 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler