Games Com 2010'dan İlginç Kasa Modları

30.08.2010 17:52 Ersin Kılıç


 
     Dünyanın sayılı, Avrupa'nın ise en büyük oyun fuarı olan Gamescom geçtiğimiz günlerde sona erdi. Bolumsonucanavari.com ekibi olarak fuardan görüntüler dışında özel içerikler, videolar, ropörtajlar ve programlar ile sizlerin karşısında olduk. Tabi Gamescom süresince karşınıza çıktığımız bu özel içerik ve ropörtajlar ile ilerleyen günlerde de karşınızda olacağımızı belirtelim. Yani fuardan içerikleri sunmaya devam edeceğiz. Bu haberimizde de bu içeriklerden birisi ile karşınızdayız.
 
     Gamescom fuarından BSC objektiflerine yansıyan bir çok görüntüyü daha önce sizlerle paylaştık. Bu görüntülerde dikkat çeken nokta ise fuar alanının her köşesinde ayrı bir canlılığın olduğuydu. Microsoft, Nintendo ve Sony stantları tüm canlılığı ile fuar alanında karşımıza çıkmıştı. Bunun yanında yarış oyunları için özel koltuklar, klozet üzerinde oyun oynama, tavana asılı televizyonlar ve hatta morgta oyun oynama derken oldukça ilginç görüntüler objektiflerimize takılmıştı.
 
 
     Gamescom fuar alanından objektiflerimize yansıyan bir diğer diğer ilginç görüntüler ise tabi ki fuar alanının değişmez noktalarından biri olan kasa modlama kısımları oldu. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Gamescom fuarından da böyle bir haberi sizlerle paylaşmıştık. Bu sene ise fuar alanından kendi görüntülerimiz ile karşınızdayız.
 
     Açıkçası bu kasa modlamalarının nasıl yapıldığını hep merak etmişimdir. Fuara katılan Genel Yayın Yönetmenimiz Erdinç İyikul, Gamescom'un bu kasa modlama köşesini objektifine almış. En üstteki resimde de görebileceğiniz gibi kasalar fuar alanında canlı olarak yapılıyor. Böylece benim gibi merak edip, fuar alanını ziyaret etme şansına erişen kullanıcıların bu merakı da bir nebze giderilmiş oluyor.
 
 
     Kasa modlamalarına baktığımızda ise gene birbirinden uçuk modellemeler ile karşılaşıyoruz. Son derece modern tasarımlardan motorsiklet, gök taşı, kahve makinesi ve hatta daktilo gibi ilginç şekillerde kasa modellemeleri de bulunuyor. Benim bu kasa modellemeleri arasındaki favorim ise eski bir radyo görünümünde olan ve yukarda da görebileceğiniz kasa modellemesi oldu.
 
     Gamescom'dan BSC objektiflerine yansıyan tüm kasa modellemeleri ise şu şekilde ;
 
 



     Yukarıda da belirttiğim gibi motorsiklet şeklinde tasarlanan bu kasa modellemesi, içlerinden en ilginç ve ilgi çeken modellemelerden birisiydi. Lastik kısmı, zinciri ve amasörleri ile gerçekten ilgi çekmeyi hakeden bir modellemeye benziyor.










İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 09 Eylül Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 09 Eylül PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 09 Eylül Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 09 Eylül Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 09 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler