Trails Evolution'un PC Sürümü Duyuruldu!

06.09.2012 12:54 Samet Konuksal


    Xbox Live Arcade'a çıkmış en iyi oyunlardan biri olarak gösterilen Trials Evolution, platformlarını genişletiyor. Ubisoft'tan gelen açıklamaya göre Trials Evolution, bu kez PC'lere de uğruyor!
 
    Yaptığı duyuruyla birlikte "Trials Evolution: Gold Edition"u duyuran Ubisoft, oyunun bu sürümü adına sadece PC platformunu gösterdi. Oyunun Gold Edition'da yer alacak tek özelliği, Trials HD bölümlerinin Trials Evolution'a aktarılmış olması. Yani Trials Evolution, PC çıkışı itibariyle 120'ye yakın bölümü içinde bulundurarak çıkacak.
 
   Tabii Trials Evolution'un bölümleri sadece bunlarla sınırlı kalmayacak. XBLA üzerinden oyunun bu kadar tutulmasına neden olan bölüm oluşturma ve multiplayer sistemi, aynı haliyle birlikte oyunun PC sürümünde de yer alacak. Trials Evolution: Gold Edition'un PC çıkış tarihi olarak 2013'ün başları gösteriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trials Evolution Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: RedLynx Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 22 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler