90'lardan İlham Alan Korku Oyunu You Will Die Here Tonight Geliyor

05.10.2023 14:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Spiral Bound Interactive, 90'ların birinci şahıs dövüş ve hayatta kalma korku oyunlarından ilham alan You Will Die Here Tonight'ın 31 Ekim'de Steam üzerinden PC için 19,96 dolar karşılığında çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun Türkiye fiyatı şu anda belli değil.
 
Daha önce RDR'de çalışmış kişiler tarafından kurulan bir stüdyodan geliyor
 
 
 
Spiral Bound Interactive, daha önce Red Dead Redemption ve Superliminal gibi oyunlarda çalışmış olan Jon Williams ve Alex Schearer tarafından kuruldu. İlk oyunları Resident Evil ve The House of the Dead gibi 90'ların klasiklerinden ilham alan yeni bir yapım şu anda geliştirilme aşamasında bulunuyor.
 
Oyunda karanlık bir atmosfer bulunuyor ve her şeyin ters gittiği altı takım arkadaşınızı güvenli bir yere götürmek durumunda kalıyorsunuz. Lanetli konağı keşfedebileceğiniz yapımda birinci şahıs dövüş mekaniği yer alıyor ve zombilerle burada savaşıyorsunuz. Ek olarak etraftan çeşitli malzemeler topluyor, bulmacaları çözüyor ve donanımınızı yükseltiyorsunuz. Kısacası hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yapacağınız bir yapım diyebiliriz.
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
You Will Die Here Tonight Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler