ModNation Racer'a Yeni DLC Paketleri

28.06.2011 12:24 Gökhan Yılmaz

     ModNation Racers için yeni DLC paketleri duyuruldu. Kişiselleştirmenin temel alındığı oyunda böylece daha fazla seçeneğe sahip olacaksınız.
 
     Blackburn Mod & Kart DLC'si 1.75$'a satılıyor ve paketten tek bir parça almak isterseniz 1$ ödemeniz gerekiyor. İtfaiye temalı DLC'de itfaiye arabası ve çeşitli eşyalar bulunuyor.
 
     Arctic Career Extension Pack de satışa sunulan DLC'lerden biri. 10$'a satılan DLC sayesinde yeni pistler, tasarımlarda kullanacağınız 100'den fazla eşya ve Kuzey Kutbu temalı pek çok içeriğe sahip olacaksınız.
 
     Bunlara ek olarak Pirate Mini-Theme Style Pack, Western Mini-Theme Style Pack, Construction Parts Pack, Prehistoric Parts Pack ve Moon Colony Props Pack gibi birbirinden farklı temalara sahip olan tasarım paketleri satılıyor. Bunların fiyatları 5-7 dolar arasında değişiyor. Daha fazla ayrıntıyı PSN'de bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ModNation Racers Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler