Oculus VR, Sanal Gerçeklik Kontrolcüsü Üzerinde Çalışıyor

08.09.2014 18:13 Ömür Gencer


      Sanal gerçeklik cihazları son dönemlerde oyun dünyasının en dikkat çeken aksesuarları arasında yer alıyor. Bu alanda en dikkat çeken firmalardan olan Oculus VR'ın 21 yaşındaki kurucusu Palmer Luckey, firmanın bir kontrolcü geliştirme planlarından bahsetti.
 
      Luckey, Polygon'a verdiği bir röportajda oyun kontrolcülerinin sanal gerçeklik için yeterince etkileşimli olmadığını söyledi. Daha sonra Luckey "sanal gerçeklik için kontrolcü geliştirme ihtimaliniz var mı?" sorusuna "ne zaman üreteceğimizi veya ne zaman duyuracağımızı mı soruyorsun?" diyerek karşılık verdi ve ekledi: "Cihaz için pek çok araştırma yapıyoruz. İstediğimiz sanal gerçeklik deneyimi için oyun kontrolcülerinin berbat olduğunu biliyoruz. Biz sanal gerçeklikte elimizi görmek ve doğal yollarla etkileşime girmek istiyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oculus Rift Platformlar: PC Geliştirici: Oculus Dağıtıcısı: Oculus Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler