The Conduit 2'den İlk Görüntüler

31.03.2010 21:31 Alkan Adakaner


 
     High Voltage Software tarafından geliştirilen The Conduit 2'nin ilk oyunu satış rakamları ile olmasa da kalite açısından genel bir kabul görmüştü.
 
     Nintendo Power tarafından duyurulan 2. oyunda devasa boss savaşlarının, eski silahlarla birlikte yeni silahların ve "Invasion Mode" adında yeni bir multiplayer modun olacağı daha önce açıklanmıştı.
 
    Oyunun Nintendo Power'dan taranan ilk görüntüleri çok kaliteli olmadığından grafiksel konuda çok fikir veremese de mekanlar ve düşmanlarla ilgili bilgiler veriyor.
 
     Taramalarda ilk dikkatimizi çeken şey ise devasa olacak denilen boss'ler oluyor. Bunun yanında oyundaki silahlar, düşmanlar ve multiplayer mod'larla ilgili görüntülere de taramalarda rastlıyoruz.
 
Allgamesbeta tarafından yayınlanan taramalara buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Conduit 2 Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: High Voltage Software Dağıtıcısı: Sega Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler