Konami Rekor Kâr Açıkladı

04.02.2021 11:49 Gazali Çetinkaya

 
Konami, 2021 mali yılının ilk dokuz ayını kapsayan finansal sonuçlarını açıkladı.

Konami'nin oyun bölümü Digital Entertainment'ın faaliyet kârı, bir önceki mali yılın aynı dönemine kıyasla %79.4 arttı.
 
Corona virüsünden dolayı geçici kapanmalar sebebiyle şirketin diğer iş bölümleri beklentilerin altında performans sergiledi. Hatta bir tek Digital Entertainment tarafında bir önceki yıla oranla artış gözlemlendi. Şirket yine de bir mali yılın ilk dokuz ayında şimdiye kadarki en yüksek kâr seviyesine ulaştı.
 
Başta Professional Baseball Spirits A olmak üzere mobil oyunlar Konami'ye çok büyük gelir sağladı. Ayrıca Nintendo Switch için piyasaya sundukları Momotaro Dentetsu: Showa Heisei Reiwa mo Teiban! adlı oyunun satışları 2.5 milyonu aştı.
 
Konami Digital Entertainment eFootball PES 2022, Yu-Gi-Oh! Rush Duel, biri konsollar ve diğeri mobil için iki Edens Zero oyunu dahil birçok proje üzerinde çalışıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler