Söylenti: GoldenEye Wii İçin Yeniden Yapılıyor

04.06.2010 09:30 Alkan Adakaner


 
     Nintendo 64'te aldığı neredeyse kusursuz puanlarla tüm zamanların en iyi FPS oyunları arasına girmeyi başaran GoldenEye'ın devam oyununun gelmesi bu oyunun hayranlarının en büyük isteği.
 
      GoldenEye: Rogue Agent adıyla önceki nesilde piyasaya çıkan ve son derece başarısız olan EA oyunundan sonra bir devam oyununa hiç kuşkusuz şüphe ile bakılacaktır, ama peki bir yeniden yapım nasıl olurdu?
 
     İsmini açıklamayan bir kaynak bazı görüntülerle birlikte GoldenEye'ın yeniden yapımının hazırlandığını iddia etti. Gönderdiği resimlerde hiç de gerçekçi görünmeyen kapak tasarımları ve bir Wii-mote silahı da bulunuyor.
 
    Açıkçası bu iddialar ve görüntüler bana gerçekçilikten çok uzak geldi ve GoldenEye'ın yeniden yapılacağını düşünmüyorum, ama yine de hiçbir şey belli olmaz.
 
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler