Wii U Oyunları 59.99 $ - Harici HDD Desteği Olacak

15.09.2012 15:05 Talha Aynacı

 
 
   Nintendo Amerika yaptığı açıklamada Nintendo Wii U için çıkacak kutulu oyunların 59.99 $  (ortalama 106 TL) olacağını açıkladı. Bu rakam PS 3 ve Xbox 360 oyunlarıyla eşdeğer seviyede.
 
   Bu açıklama yanı sıra Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils-Aim, Wii U'nun kendi harddiskini yetersiz bulacaklar için harici olarak USB'den 3 terabyte'a kadar harddisk kullanabileceklerini açıkladı:
 
"Yüksek kapasiteli harddisk sahibi ve buna paralel pahalı bir konsol yerine müşterilere istedikleri marka ve ucuzlukta, istedikleri kadar HDD'yi Wii U ile  bağlantıya geçirebilecekleri bir yöntem sunmayı tercih ettik. HDD kapasitesi zamanla yetersiz kalacak bir model üretmekten daha işlevsel bir çözüm olacağını düşündük."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler