11 Eylül'deki İkiz Kuleler Saldırısı Sanal Gerçeklik Oyununa Konu Oluyor

03.11.2015 16:09 Samet Konuksal


    ABD için en hassas konulardan birisi olan 11 Eylül'deki İkiz Kuleler saldırısı şimdiye kadar çok fazla filmlerde veya dizilerde konu alınmamıştı. Bir grup öğrencinin projesi olan 08:46, oyun dünyasında 11 Eylül saldırısını konu alan nadir yapımlardan birisi oluyor. Hem de yapımcılar bu işi sanal gerçeklik cihazlarını kullanarak yapıyor.
 
    08:46 isimli oyunu İkiz Kuleler'de yer alan bir ofisteki çalışanın gözünden oynuyoruz. Saldırı sırasında nelerin yaşandığını, nasıl bir atmosferin bulunduğunu göstermeye çalışan 08:46'da elektriklerin gittiği, birçok kapının sıkıştığı ve yangının başladığı uzunca bir gökdelenin üst katlarında hayatta kalmaya çalışıyoruz. Tabii ki bir öğrenci projesi olduğu için ne grafikler, ne de seslendirmeler üst seviyede değil ancak 08:46 bu haliyle bile epey tartışılacak gibi duruyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman 20 Eylül No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Eylül Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 20 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 20 Eylül Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 20 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler