Almanya'dan L4D 2 ve Modern Warfare 2 Yasağı

Left 4 Dead 2 Avustralya'dan sonra Almanya'da da yasaklandı. Sanırım bu ülkelere oyunun Teletubbies versiyonlarını yollamak gerek
02.12.2009 01:32 Alkan Adakaner

Birçok oyunun içeriğine müdahale eden Almanya makamları yüzünden Crysis'in yapımcısı Crytek'ten bile ülkeyi terk etmeyi düşündükleri açıklamı yapılmıştı.
 
Almanya bir karara daha imza attı ve Left 4 Dead 2'nin Avrupa versiyonu ile Call of Duty Modern Warfare 2'nin Amerika versiyonunun ülkede satılmasını yasakladı.
 
Her iki oyunda şu an BPjM’nin (Bundesprüfstelle für jugendgefährdende Medien) yasaklı oyunlar listesine girdi.
 
Oyunların Almanya'da piyasaya çıkan sansürlü versiyonları ise bu karardan etkilenmediler. Daha önce Left 4 Dead 2, Avustralya'da piyasaya sürülmüş ve bu nedenle IGN gibi birçok site sansürlü versiyona çok düşük puan vermişti.
 
kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 15 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler