Battlefield 3 Betasına Origin ile Ulaşılacak

Battlefield 3 grafikleri ve atmosferi ile bizi gerçek bir savaştaymış gibi hissettirme amacında
03.08.2011 08:12 Alkan Adakaner


    Electronic Arts, dijital oyun satış platformu Origin'e ilgiyi arttırmak için önemli oyunları için avantajlar sunmaya başladı. Yapılan açıklamaya göre Battlefield 3'ün PC sürümünün betasına oyununun ön-alımını Origin üzerinden yapanlar ulaşılabilecek.
 
    Daha önce Medal of Honor'ın Limited Edition'ını alanların Battlefield 3 betasına katılacakları da söylenmişti. Şimdi anlaşılan PC sürümünün betasına katılmak için elimizde iki yol bulunuyor.
 
     Önümüzdeki bir kaç hafta içinde PC sürümünün yanı sıra Xbox 360 ve Playstation 3 sürümlerinin de betası ile ilgili açıklamalar gelmesini bekliyoruz. Ekim sonunda piyasaya çıkacak oyunun betası bile çok büyük ilgi görecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 2 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 2 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 3 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 5 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler