Battlefield: Play4Free'nin Açık Betası 4 Nisan'da

Battlefield serisi FPS türünde en önemli yapımlardan birisi oldu
02.03.2011 13:22 Alkan Adakaner


      DICE, Battlefield oyunlarından yeni haberler vermeye devam ediyor. Bugün Battlefield 3'ün harika bir videosunu yayınlayan geliştirici, Batllefield: Play4Free'nin herkese açık betasının tarihini de açıkladı.
 
      Açıklamaya göre herkesin katılabileceği "Open Beta" 4 Nisan'da başlayacak. Bu betayı daha önce oynama şansınız da bulunuyor. EA hesabı olan Bad Company 1-2 veya Battlefield 1943 kullanıcıları 31 Mart'ta betayı deneyebilecekler.
 
      Oyunun facebook ve Twitter hesabındaki takipçileri de 2 Nisan'da betaya girme şansı yakalayacak. Serinin en iyi yönlerini bünyesinde toplayacağı söylenen Battlefield: Play4Free bildiğiniz gibi ücretsiz bir oyun olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Play4Free Platformlar: PC Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler