Beyond Good & Evil HD'nin PSN Çıkış Tarihi

Beyond Good & Evil sade ama oldukça eğlenceli bir oynanış vaat ediyor.
17.03.2011 20:02 Levent Polater

 
    Bir önceki neslin gözden kaçan en başarılı yapımlarının başında gelen Beyond: Good & Evil'ın yıllar sonra kıymetinin bilinip HD remake'nin uyarlanması gerçekten harika. Oyunun HD sürümü bu ay çıkışını bilenlerin üzere Xbox 360'a yaptı ve bugün yapımın Playstation Network çıkış tarihi de belli oldu.
 
    Oyunun PSN çıkışı olarak sadece "Mayıs" ayı gösterildi. Bu Xbox 360 çıkışından 2 ay sonra demek. Sony ayrıca oyunu satın almayı düşünen PS3 sahiplerini ilgilendirecek bir açıklama daha yaptı. 2 ay sonra çıkışını yapacak olan oyunu çıkışından itibaren olan 2 haftalık süreçte satın alanlar bedava Jade ve Pey'j avatarları kazanacaklar.
 
    Oyunu hiç bilmeyenler için koca bir "Spoiler" uyarısı da vererek ilk 8 dakikasını aşağıdaki videodan sunalım. İşte Jade ve Beyond: Good & Evil dünyası. Zamanında bitirip rafıma dizdiğim oyunlardan biri olan bu yapım için söyleyebileceğim tek şey; "kaçırırsanız üzülürsünüz..."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond Good & Evil HD Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 30 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 2 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 3 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 5 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 6 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler