Final Fantasy Versus XIII Detayları

Final Fantasy Versus XIII seride kendine has özel bir yer edinecek gibi.
13.07.2011 10:34 Burçin Aygün


      Famitsu, oyunun yönetmeni Tetsuya Nomura'dan daha önce söz verdirdiği bilgileri almayı başardı. Buna göre Nomura, Final Fantasy Versus XIII hakkında çok heyecanlı olduğunu söylüyor. Öte yandan bu kadar uzun sürdüğü için özür de dileyen yönetmen oyun hakkında bilgiler veriyor.

     Oynanışı bozmayacak şekilde cutscene'ler olacağını söyleyen yönetmen, bir bakıma bu sahnelerin oyuncunun da kontrolünde olacağını ekliyor.

     Final Fantasy serisinde önemli bir yeri olan Takeshi Nozue ise yapımın ışıklandırması konusunda çalışıyor. Çok gerçekçi gece - gündüz döngüleri ve objelere yansıyan ışıklar konusunda Nomura, Nozue adına gurur duyduğunu söylüyor.

     Seslendirme konusunda ise son aşamalara gelindiğini kaydeden Famitsu, Final Fantasy Versus XIII için halen resmi bir çıkış tarihinin olmadığının da altını çiziyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler