Ghost Recon: Online, Wii U'ya Hâlâ Yapılıyor mu?

09.06.2012 13:08 Levent Polater

 
    Wii U'ya geliştirildiği belirtilen Ghost Recon: Online'ı ne Ubisoft'un ne de Nintendo'nun konferansında göremeyince telaş bastı, kafalarda hemen soru işaretleri belirdi. Acaba oyunun Wii U'ya yapımından vaz mı geçildi? Sıkıntı yok. Bu konuda Ubisoft'un pazarlama ve satış sorumlularından Tony Key, herkesi rahatlatacak açıklamayı yapıyor: Ghost Recon: Online, her ne kadar E3 2012'de görünmese de Wii U için planlanmaya devam ediyor.
 
     IGN mikrofonlarına verdiği röportajda oyunun Wii U sürümünün, PC çıkışından sonra yayınlanacağını belirten Key, GR: Online'ın ana platformunun PC olduğunu söyledi. Tony Key, ayrıca Ghost Recon: Online'ın kaliteli bir oyun olması için yapım ekibinin yoğun bir çaba sarfettiğini belirtti. Her ne kadar oynaması bedava bir MMO-TPS olacak olsa da Ubisoft, ortaya düzgün bir ürün çıkarmayı hedefliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PC Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 3 Saat önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 5 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 6 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 7 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler