Heroes & Generals 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı

17.01.2017 15:32 Gazali Çetinkaya

 
   Reto-Moto bugün, İkinci Dünya Savaşı temalı MMO FPS oyunu Heroes & Generals'in 10 milyon kayıtlı oyuncuya ulaştığını duyurdu. Bu duyuruda ek olarak bu yıl oyuna yeni içeriklerin geleceği bilgisi de verildi.
 
   Reto-Moto oyun direktörü Jacob Andersen,
 
"10 milyon oyuncuya ulaşmak Reto-Moto'da bizim için önemli bir dönüm noktasıdır ve büyük bir özel topluluğa sahip olmamız bizim için harika bir ilham kaynağıdır. Oyunun çıkışı bizim için sadece bir başlangıçtı ve 2017'de Heroes & Generals için planlanan birçok harika içerik, özellik ve yenilikler sunacağız.
 
2017, sık gelecek güncellemeler ile Heroes & Generals için heyecan verici bir yıl olacak. Oyuna yeni uçaklar, araçlar ve teçhizat eklemeye devam edeceğiz ve daha sonra yıl içerisinde yeni haritalar da çıkış yapacak." 
 
   Heroes & Generals PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heroes and Generals Platformlar: PC Geliştirici: Reto-Meto Dağıtıcısı: Reto-Meto Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler