Mad Max'in Yeni Filminin Başrol Adaylarından Birisi Jodie Comer

16.05.2020 17:06 Özgür Eroğlu

 
2015 yılında yeniden başlatılan Mad Max serisinin ilk filmi oldukça sevilmişti ve olumlu eleştiriler almıştı. Serinin yeni filmi için uzun zamandır söylentiler çıkıyordu ve geçtiğimiz gün bu söylentiler bitmiş oldu.
 
Geçtiğimiz gün de sizlere aktardığımız gibi, Mad Max'in devam filminin Furiosa karakterinin geçmişini anlatacağı onaylanmıştı. Hatta başrol oyuncusunun Charlize Theron olmayacağı da açıklanmıştı.
 
En büyük adaylardan birinin Anya Taylor-Joy olduğu söyleniyordu, ancak şimdi yeni bir aday çıktı. The Hollywood Reporter'ın haberine göre Killing Eve dizisinin başrolü Jodie Comer, Furiosa karakteri için adaylardan biri. 
 
Filmin oyuncu kadrosunda yakın zamanda açıklanacaktır. Film ile ilgili başka bir bilgi ne yazık ki yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 2 Dk önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 2 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 3 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler