Microsoft'tan Kinect + Xbox 360 S Bundle

08.09.2010 11:12 Alkan Adakaner


 
      Bir süre önce Avustralya'da piyasaya çıkacağı yönünde bilgiler olan ve bazı resimlerin sızdığı Xbox 360 S + Kinect bundle paketi Microsoft tarafından resmi olarak duyuruldu.
 
      Firmadan yapılan açıklamaya göre 250 GB Hard disk'e sahip Xbox 360 S, Kinect kamera ve Kinect Adventures adlı oyun 399 dolardan 4 Kasım'da Amerika'da piyasaya çıkacak.
 
      Bundle'ın ayrı olarak alınacak içeriğe göre daha uygun fiyattan satılacak olması oyuncuları bu pakete yönlendirebilir. Kinect ile Xbox 360 satışlarını arttırmak isteyen Microsoft, alıcılara farklı seçenekler sunmaya gayret ediyor.
 
      Güncelleme:  Aynı bundle paketin İngiltere'de300 Sterlin'den satışa çıkacağı ve 10 Kasım'da Avrupa'da raflardaki yerini alacağı açıklandı.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler