Nintendo: Wii U'da Hatalarımızın Farkındayız

Bayonetta 2 gibi oyunlar Wii U satışlarını fazlasıyla arttıracaktır
25.04.2013 09:56 Alkan Adakaner


     Nintendo'nun Wii U ile beklenilen performansı gerçekleştiremediği firmanın kendisi tarafından da kabul ediliyor. Her ne kadar bazı oyuncular konsolun donanımına laf atsalar da, aynı eleştiriler Wii ve 3DS'te de yapılmıştı, sonuç olarak bu konsollar mükemmel satış rakamlarına ulaşmıştı.
 
      Nintendo başkanı Satoru Iwata, konsolun çıkış döneminde özellikle 1. parti oyunlar konusunda geç kaldıklarını ve Pikmin 3 ile birlikte bu durumu değiştireceklerini, Temmuz ayından yıl sonuna kadar önemli 1. parti oyunların piyasaya çıkacağını açıkladı. Bu oyunlar muhtemelen The Legend of Zelda: Wind Waker HD, Mario Kart Wii U ve Yoshi'nin yeni oyunu olacaklardır.
 
     Bunun yanı sıra bazı oyunculara Wii U ile Wii'nin farklı konsollar olduklarını yeterince anlatamadıklarını söyleyen Iwata, Wii U'nun tablet kontrolcüsünün Wii ile uyumlu olduğunu düşünen kişilerin bile çıktığını belirtiyor. Nintendo'nun hatalarını kabul etmesi sanırım konsol için daha fazla çabalayacağının ilk kanıtıdır.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler