PlayStation Now, 6 Yeni Oyunla Birlikte Kuzey Amerika'da PC için Çıkış Yaptı

31.08.2016 11:06 Gazali Çetinkaya

 
  Sony, PS3 oyunlarını stream ederek oynamamıza imkan verdiği PlayStation Now sistemini geçtiğimiz haftalarda PC için çıkaracağını açıklamıştı. Avrupa'da ilk olarak Birleşik Krallık, Belçika ve Hollanda için çıkış yapan PlayStation Now sistemi Kuzey Amerika'daki PC sahiplerine de sunuldu.
 
 Ayrıca Sony 400'den fazla oyunu kütüphanesinde bulunduran PlayStation Now sistemine 6 yeni oyun daha ekledi. Bu oyunlar ise; Mafia II, Tomb Raider, Ni No Kuni, Civilization: Revolution, Border Lands, ve Heavy Rain.
 
   Dualshock 4 kontrolcüsü, PSN hesabı ve PlayStation Now üyeliği gerektiren bu sistem için paylaşılan sistem gereksinimlerine ve videolara aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Windows 7 (SP1), 8.1 or 10
3.5 GHz Intel Core i3 or 3.8 GHz AMD A10 or faster
300 MB or more; 2 GB or more of RAM
Sound card; USB port 
Minimum 5Mbps internet hızı
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler