The Wolf Among Us İkinci Sezon Duyuruldu

19.07.2017 18:49 Gazali Çetinkaya

 
   The Wolf Among Us yeni sezonu ile geri dönüyor.
 
   Telltale tarafından yayınlanan duyuru videosunda Adam Harrington (Bigby Wolf / The Woodsman) ve Erin Yvette (Snow White) ikinci sezonun geleceğini resmi olarak doğruladı. 
 
   Şu anda geliştirme aşamasında olan The Wolf Among Us'ın ikinci sezonunda yeni bir gizem bulunacak ve yeni de bir hikaye anlatılacak. 
 
   The Wolf Among Us İkinci Sezon 2018'de çıkacak.   
 
   The Wolf Among Us ilk olarak 11 Ekim 2013 tarihinde çıkış yapmıştı. Oyun şu anda PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Android, Xbox 360, PlayStation Vita, iOS ve Microsoft Windows platformlarında ulaşılabilir durumda. 
 
   Telltale'ın yayınladığı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. The Wolf Among Us ilgili kısım 9:45'ten sonra başlıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Wolf Among Us Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 26 Dk önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 2 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 3 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 4 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler