Toshiba TV'ler için Bulut Bazlı Oyun Sistemi

11.01.2014 12:54 Alkan Adakaner


     Bir süre önce Sony, Playstation Now adlı bulut bazlı oyun sistemi sayesinde PS4'te, PS Vita'da, akıllı telefonlarda, hatta Bravia TV'lerde PS3 ve PS2 gibi sistemlerin oyunlarını oynayabileceğimizi açıklamıştı. Özellikle TV dışında hiç bir cihaza gereksinim duymadan oyun oynamak gerçekten güzel bir fikir.
 
    Sony'nin sistemine benzer düşünceler diğer TV üreticilerinden de geliyor. Toshiba, Gamenow adlı servisle anlaşarak L3400U, L5400U, L7400U TV modellerinde Capcom ve Warner Bros gibi firmaların oyunlarını oynayabileceğimizi söylüyor.

    Bu kapsamda Street Fighter X Tekken, Devil May Cry 4, Dead Rising 2, Resident Evil 5, Batman: Arkham Asylum ve Arkham City gibi oyunları Toshiba TV'lerde Logitech gibi firmaların kontrolcülerini kullanarak oynayabileceğimiz belirtiliyor. 

    Gamenow'ın Sega, Square Enix ve Konami gibi firmalarla da anlaşmasının olduğunu belirtelim. Bakalım bu sistem TV'lerde ne kadar popüler olacak?
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler