Zynga'nın Değeri 7-9 Milyar Dolar Civarında

Farmville firmanın en çok ilgi gören oyunlarından bir tanesi
14.02.2011 13:20 Alkan Adakaner


      Acvtivision, Electronic Arts, Ubisoft gibi dev yayıncı firmaların değerinin çok yüksek olduğunu tahmin edebiliyoruz, çünkü bu firmaların milyonlarca satan oyunları bulunuyor. Diğer yandan sosyal oyunları geliştiren firmaların değeri de inanılmaz biçimde yükseliyor.
 
     Belki Farmville, Mafia Wars ve Cityville adlı oyunları geliştiren Zynga gibi bir firmanın çok da değerli olamayacağını düşünebilirsiniz, ama işin aslı bambaşka. Reuters'in haberine göre Zynga'nın şu anki değeri 7 ila 9 milyar dolar arasında. Geçen yıl Nisan ayında hisse senetlerine bakacak olursak firmanın değeri 4 milyar dolar civarındaydı.
 
     Sosyal oyun pazarının 2011 yılında 1 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Zynga büyümesini bu yıl da devam ettirecektir. Firmanın şu an en çok ilgi gören oyunu aylık 100 milyondan fazla kullanıcısı ile Cityville ve diğer oyunları da oldukça fazla ilgi görüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman 20 Eylül No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Eylül Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 20 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 20 Eylül Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 20 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler